Til forsiden

Om HerLitt

Fra den 12.-20.november 2021 slår Herning Bibliotekerne igen dørene op til et brag af en litteraturfest, når vi inviterer alle – store som små – til at fejre læsning, kreativitet og den gode fortælling ved den årlige litteraturfestival HerLitt.

Fredag den 12. november er forbeholdt de unge, hvor vi får huset fyldt med elever fra byens ungdomsuddannelser til en formiddag med fuld fokus på litteraturen.

Lørdag den 13. november er for ALLE! Denne dag byder vi velkommen til intet mindre end 12 indslag fordelt på hele tre scener med alt fra bestsellerforfattere til lokale fortællere og optrædende. Alle sammen med stærke litteraturoplevelser, der griber hjertet, pirrer nysgerrigheden og gør os klogere på os selv.

Som noget nyt udvider vi i år festivalen med HerLitt for BØRN, der i forlængelse af HerLitt byder på masser af litteraturoplevelser i børnehøjde. Den Store Familiedag er lørdag den 20. november.
Find HerLitt for BØRN her.

Biblioteket i Herning vil i intet mindre end to uger vrimle med forfattere, illustratorer, youtubere og oplægsholdere, og hele biblioteket vil være fyldt med spændende udstillinger, workshops samt gratis foredrag og aktiviteter – for både store og små.

Foredrag og aktiviteter kræver billet.

Billetterne er gratis og frigives den 18. oktober kl. 10.00.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til HerLitt 2021.

Se også HerLitt for BØRN