Til forsiden

Det praktiske

Billetter og adgang til HerLitt og HerLitt for BØRN

Til lørdagsprogrammerne den 13. og 20. november er alle velkomne. Det er gratis at overvære de mange foredrag på biblioteket, men for at være sikret en plads, skal du have billet.

Du kan trække dine gratis adgangsbilletter her på siden under omtale af det enkelte foredrag.

Billetter til ”OVERRASKELSEN” på HerLitt den 13.11. kan hentes fra fredag den 5.november kl.12.00

Vær opmærksom på, at flere foredrag foregår på samme tid.

Da der udbydes et begrænset antal billetter, kan man max. hente 2 billetter pr. person pr. foredrag/arrangement til HerLitt lørdag den 13. november.

Til arrangementer, der foregår i det åbne biblioteksrum (Platformen og Trappen), kræves billet, hvis man vil være sikret en siddeplads. Der kræves ikke billet til ståpladser til disse arrangementer. Til arrangementer, der foregår på 1.sal (Lokale ABC og Kørner 2), kræves adgangsbillet for at deltage.

Der vil ved indgangen til de enkelte foredrag blive billetteret. Du kan vise billetten printet eller på din mobil.

Venteliste

Er der udsolgt til de enkelte foredrag, vil det være muligt at komme på en venteliste. Vi appellerer til, at du ikke henter flere billetter, end du kan bruge, ligesom vi appellerer til, at du melder afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. På dén måde kan vi give pladsen videre til en anden på ventelisten.

Afbud

Er du forhindret i at deltage, bedes du give os besked, så vi kan give din plads til en anden. Ved afbud kan du ringe på bibliotekets hovednummer 96 28 88 00 eller sende en mail til: biblioteket@herning.dk

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder tæt på biblioteket. Dog kan der være rift om pladserne, når der er større events i byen.

Du kan læse mere om parkering tæt på biblioteket på bibliotekets hjemmeside og generelt om parkeringsmulighederne i Herning midtby.

Mad & drikke

På Biblioteket i Herning er der mulighed for at besøge Café Centrale før og efter foredragene.

Der kan bl.a. købes kolde og varme drikkevarer, som frit kan medbringes til foredragene. Desuden må bibliotekets gæster også gerne selv medbringe mad og drikkevarer, hvis man foretrækker dette.

Corona-information

På Herning Bibliotekerne følger vi nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienteret om de gældende retningslinjer, så du som besøgende kan føle dig tryg, når du deltager i vores arrangementer.

Vi opfordrer fortsat til, at man holder afstand og spritter af, så alle kan få et trygt biblioteksbesøg. Der vil være mulighed for at holde god afstand i foredragslokalerne.