Til forsiden

Bogfejring

Dekameron 2021

Tirsdag 9.11.21 kl. 16.00-18.00

1. sal - Lokale ABC

I antologien ”Lukket land” fortolker 10 forfattere 100 personlige beretninger om isolation og nedlukningen af samfundet under Corona-pandemien.
Bogen er et unikt billede på en helt særlig tid i verdenshistorien, der på én gang er tilstede og fraværende i teksterne. Bogen er blevet til som en del af litteraturprojektet Dekameron 2021.

”Lukket land” er skrevet af forfatterne Kathrine Assels, Svend Åge Madsen, Glenn Bech, Louise Juhl Dalsgaard, Hans Peter Madsen, Gerd Laugesen, Henrik Majlund Toft, Marianne Jørgensen, Carsten René Nielsen og Daniel Boysen.

Forfatterne har skrevet deres tekster med inspiration i 100 personlige fortællinger fra 100 borgere i Midtjylland inspireret af Dekameron.

”Lukket land” udkommer den 9.11. på Forlaget Silkefyret.

På udgivelsesdagen inviterer vi til festlig bog-fejring, hvor du kan møde flere af forfatterne og de lokale fortællere og projektgruppen bag Dekameron 2021, når bog og projekt præsenteres.
Forfatterne Kathrine Assels, Svend Åge Madsen, Hans Peter Madsen og Marianne Jørgensen vil være tilstede og læse op fra bogen.

Til arrangementet Forlaget Silkefyret være tilstede og det er muligt at købe bogen til særpris 150 kr. (normalpris 200 kr.)

Litteraturprojektet Dekameron 2021 er arrangeret af Aarhus Litteraturcenter og initiativet De Glødende Penne i samarbejde med Region Midtjyllands 19 kommuner. Projektet er støttet af Region Midtjyllands Kulturpulje og Statens Kunstfond.

Læs mere om Dekameron 2021-projektet på: www.litteraturen.nu

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.
Du kan hente en adgangsbillet her:

Der er desværre ikke flere billetter, men det er muligt at komme på venteliste.
Kom på venteliste her
BEMÆRK: Alle på venteliste får tilbudt ledige pladser samtidig, så det er først-til-mølle.

© Karoline Relster