Til forsiden

Billetsalg

Billetter og adgang til HerLitt og HerLitt for BØRN

Til lørdagsprogrammerne den 13. og 20. november er alle velkomne. Det er gratis at overvære de mange foredrag på biblioteket, men for at være sikret en plads, skal du have billet.

Billetterne frigives den 18.oktober kl. 10.00 og du kan trække dine gratis adgangsbilletter her på siden under omtale af det enkelte foredrag. Vær opmærksom på, at flere foredrag foregår på samme tid.

Da der udbydes et begrænset antal billetter, kan man max. hente 2 billetter pr. person pr. foredrag/arrangement til HerLitt lørdag den 13. november.

Der kræves ligeledes billet til koncerten med Karen Kousgaard lørdag den 13. november kl. 15.30, hvis du vil være sikker på en siddeplads. Koncerten foregår på Trappen midt i biblioteket i Østergade 8.

Der vil ved indgangen til de enkelte foredrag blive billetteret. Du kan vise billetten printet eller på din mobil.

Venteliste

Er der udsolgt til de enkelte foredrag, vil det være muligt at komme på en venteliste. Vi appellerer til, at du ikke henter flere billetter, end du kan bruge, ligesom vi appellerer til, at du melder afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. På dén måde kan vi give pladsen videre til en anden på ventelisten.

Afbud

Er du forhindret i at deltage, bedes du give os besked, så vi kan give din plads til en anden. Ved afbud kan du ringe på bibliotekets hovednummer 96 28 88 00 eller sende en mail til: biblioteket@herning.dk

Se også HerLitt for BØRN