klik og gå til forsiden

Den Store Familiedag

Denne lørdag byder Biblioteket i Herning indenfor til herlige litteraturoplevelser og aktiviteter for hele familien – både store og små!

Er du vild med at game, er der mulighed for at møde YouTube-stjernerne RobinSamse, som består af kæresteparret Robin Dekker Madsen og Samrita Kapur. Sammen driver de deres populære YouTube-kanal, som mange Minecraft-glade børn kender – men de er også hovedpersonerne i en række spændende børnebøger, der foregår i en fascinerende, farlig og forrygende computerverden.

Og har man ikke fået nok at YouTube, så kan man lørdag også møde den kendte youtuber Naja Münster og forfatteren Line Kyed Knudsen, der har skrevet en række bøger med Naja som hovedperson.

Mød også forfatterne Puk Krogsøe, Sabine Lemire samt illustrator Rasmus Bregnhøi, der tilsammen byder på inspirerende oplæg og kreative workshops for hele familien.

Hele dagen vil man også kunne deltage i sjove gaming-aktiviteter. Skyd din mor eller far – og se hvem der er sejest til at spille computerspil – eller deltag i FIFA-turneringen og vind fede præmier.

Se også HerLitt for voksne