Til forsiden

Søren Poder

Undergang

Lørdag 13.11.21 kl. 11.00

Platformen

”Samfundet er røget på intensiv, og Fanden hytter sine” kunne være overskriften til den lokale forfatter Søren Poders dystopiske roman ”Undergang”, der udkom tidligere på året, en roman om corona-krise og kærlighed.

Søren Poder gæster HerLitt, hvor han vil være i en samtale med formidler Brian Bruhn fra Herning Bibliotekerne.

Hent billet her

I ”Undergang” hører vi om Niels og Marie, der er pensionister og holder sig hjemme i rækkehuset, mens corona-virussen hærger. Men trods påpasselighed og social distance rammer sygdommen og tvinger dem fra hinanden, og pludselig kan Niels ikke få kontakt til sin hustru.

Niels klamrer sig til troen på, at myndighederne har situationen under kontrol, men virussen er langt mere aggressiv end forventet, dødstallet stiger, og anarkiet breder sig i takt med, at samfundets institutioner bryder sammen. Den brutale virkelighed trænger ind ad døren og konfronterer Niels med en forandret verden, og nu er han nødt til at begive sig ud på en desperat rejse og et opgør med omgivelserne og sig selv, hvis han vil gøre sig håb om at se Marie igen. Spørgsmålet er, om det allerede er for sent.

Lån ”Undergang” her

Søren Poder debuterede i 2015 med romanen ”Sidste skoledag”om skoleskyderen Charles A. Ingreen.
”Sidste skoledag” fik en flot modtagelse og blev i 2020 fulgt op af den ligeledes anmelderroste ungdomsroman ”På røven gennem natten”. En hæsblæsende spændingsroman om venskab, kriminalitet og kærlighed.

”Undergang” er Søen Poders tredje roman, og den første, der primært er henvendt til voksne.

Søren Poder er uddannet journalist og cand.mag. i journalistik og kommunikation.
Han har tidligere arbejdet som journalist og lokalredaktør på Herning Folkeblad, men i dag arbejder han fuldtid som forfatter.

Hent billet her

Bog, Søren Poder, Undergang