Til forsiden

Anders Agger

Om "Kærlighed"

Lørdag 13.11.21 kl. 15.45

Platformen

Anders Agger er kendt for sine stille og ofte rørende dokumentarprogrammer på DR, bl.a. serien "Indefra", hvor vi som seere bliver præsenteret for mennesker, skæbner og miljøer, som ofte ligger fjernt fra det, vi normalt møder i vores hverdag. Programmerne er meget populære, har vundet flere priser og kører på 8.sæson på DR.

I øjeblikket er Anders Agger aktuel med programmet "Anne og Anders i Norden", hvor han og tv-kokken Anne Hjernøe besøger steder og mennesker rundt om i Norden. Anne laver lokale retter, mens Anders på sin stille og indfølende måde formår at få de gode historier ud af de mennesker, han møder.

Anders Agger udkom i 2020 med reportage-bogen "Kærlighed" (Politikens Forlag) sammen med den lokale Herning-fotograf, Mingo. Bogen indeholder 20 meget forskellige kærlighedshistorier fra kendte og mindre kendte danskere. Bogen blev en kæmpe bestseller og er siden udgivelsen blevet læst af mange danskere - også blandt bibliotekets mange lånere.

Vi er enormt glade for at kunne præsentere vores besøgende på HerLitt for Anders Agger, når han som årets ekstranavn på litteraturfestivalen slutter lørdagens program af med en snak om "Kærlighed".

Arrangementet foregår på Platformen midt i biblioteket og der er et begrænset antal siddepladser. Hvis man vil sikre sig en siddeplads, skal man hente en gratis billet.

Der er desværre ikke flere billetter, men det er muligt at komme på venteliste.
Kom på venteliste her
BEMÆRK: Alle på venteliste får tilbudt ledige pladser samtidig, så det er først-til-mølle.

Bog, Anders Agger, Kærlighed