Til forsiden

Malte Tellerup

Hedeselskabet

Lørdag 13.11.21 kl. 14.00

Platformen

Malte Tellerups roman ”Hedeselskabet” fra 2020 handler om trekløveret Tobias, Viktoria og Andreas, tre unge kunstnervenner, der forlader deres storbyliv for at bosætte sig på landet.
Sammen har de en drøm. En drøm om et liv i naturens, den frie kærlighed og kunstens tegn. De lejer sig billigt ind i nogle forfaldne bygninger hos bonden Mads og begynder at udforske deres nye omgivelser – ukuelige, kulrede og fulde af håb.

Hent billet her

På den jyske hede møder de en barsk virkelighed af konkurstruede landbrug og opslidende manuelt arbejde.

Det hårde liv sætter de tre venners forhold under pres, og drømmen mister sin glans i takt med at olien til fyret slipper op, strømmen svigter, og bilen brænder sammen.

”Hedeselskabet” er en roman om millenial-generationens eksperimenter med nye livsformer og kønsidentiteter og bæredygtige måder at leve af jorden på. Men det er samtidig en historie, der med et moderne blik beskriver det gamle landskab på den jyske hede, og som med stor indlevelse fortæller om dansk landbrug og de udfordringer danske landmænd står over for i dag.

Lån ”Hedeselskabet” her

Malte Tellerup, f. 1989, er cand.mag. i Litteraturvidenskab.

Han debuterede i 2017 med romanen ”Markløs” og modtog i 2018 Blixenprisen i kategorien ’Årets litterære talent’.

Malte Tellerup stammer fra Fyn og har boet i København og New York samt på et nedlagt husmandssted i Vemb i Vestjylland.

Hent billet her

Bog, Malte Tellerup, Hedeselskabet