Til forsiden

Iben Albinus

Damaskus

Lørdag 13.11.21 kl. 12.30

1. sal - Kørner 2

Iben Albinus udkom tidligere på året med den anmelderroste ”Damaskus”, en mesterlig spændingsroman med mange lag, om venskab og forræderi, om kærlighed og krigsforbrydelser og om, hvor forbandet svært det er at være et godt menneske i mødet med ondskab.
Du kan høre om tilblivelsen af bogen, når Iben Albinus gæster HerLitt.

Der er desværre ikke flere billetter, men det er muligt at komme på venteliste.
Kom på venteliste her
BEMÆRK: Alle på venteliste får tilbudt ledige pladser samtidig, så det er først-til-mølle.

I romanen hører vi om Sigrid, der udstationeres i Damaskus for en skandinavisk telegigant i håb om at hjælpe demokratiet på vej i Syrien og efterlader mand og barn i Danmark.
Året er 2011, og det arabiske forår spirer.

Da regimet tager brutale midler i brug for at slå oprøret ned, siger Sigrid ja til en ikke ufarlig opgave for den danske efterretningstjeneste.

I Syrien møder Sigrid samtidig ungdomsveninden Reem, efter en dramatisk begivenhed skilte dem ad i studieårene i København. Nu genforenes de endelig i Damaskus, hvor jasmintræerne blomstrer om kap med håbet om politiske reformer. Men Reem viser sig at stå på den modsatte side i konflikten. Hun leder et sikkerhedsfirma og har tætte bånd til regeringen.

Mens Sigrid prøver at gøre det rigtige, fører hun både sig selv og dem, hun elsker, ind i en livsfarlig konspiration og må spørge sig selv: Hvem er ven, og hvem er fjende?

Lån ”Damaskus” her

Iben Albinus er manuskriptforfatter og ekstern lektor i Manuskriptudvikling på Syddansk Universitet og har en baggrund som journalist og anmelder.

Desuden står hun bag flere bøger om tv-serier. ”Damaskus” er hendes første roman.

Der er desværre ikke flere billetter, men det er muligt at komme på venteliste.
Kom på venteliste her
BEMÆRK: Alle på venteliste får tilbudt ledige pladser samtidig, så det er først-til-mølle.

Bog, Iben Albinus, Damaskus