Til forsiden

Gry Jexen

Kvinde kend din historie

Lørdag 13.11.21 kl. 12.30

Lokale ABC

Grundet sygdom måtte Gry Jexen desværre måtte melde afbud til dette års HerLitt.
hun har dog sagt ja til at komme til Herning i december i stedet.

Mød Gry Jexen 15/12

Gry Jexens ”Kvinde Kend Din Historie” er siden den udkom i foråret blevet revet ned af hylderne og meldt udsolgt flere gange. Den toppede bestsellerlisterne før den udkom og er af anmelderne allerede blevet udråbt til en klassiker!

Bogen portrætterer 50 kvinder, der har levet i Danmark i løbet af de seneste 500 år. Kvinder, som ikke har fået den plads i historiebøgerne, de fortjener. Ved at kaste et blik bagud er vi i stand til at forstå nutiden og skabe den fremtid, vi ønsker.

Lån ”Kvinde kend din historie” her

Gry Jexen er uddannet historiker og har Instagram-profilen ”Kvinde Kend Din Historie” og podcasten med samme navn, som hun modtog podcastprisen 2020 for.

Glæd dig til at opleve Gry Jexen på HerLitt, hvor hun vil fortælle om, hvorfor det er så vigtigt at vi får skrevet kvinderne ind i vores fælles historie.

Bogen ”Kvinde, kend din historie” er en videreudvikling af Gry Jexens podcast og Instagram-profil med samme navn og med fokus på kvinders betydning i vores fælles historie og fortid.

Til HerLitt vil Gry blandt andet fortælle om, hvorfor det er så vigtigt, at vi får kvinderne skrevet ind i vores fælles historie for at skabe ligestilling. Hvorfor er kvinderne overhovedet skrevet ud?

Bog, Gry Jexen, Kvinde kend din historie